What if you Fly?

Phoenix Vocals “What if you Fly?” neemt je mee in het verhaal van de mythe van de herrijzende feniks, een reis die we allemaal maken.
“What if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?” (Erin Hanson)

Op zoek zijn naar je unieke zelf, op zoek zijn naar jouw plekje in het geheel, op zoek zijn naar opstaan na vallen… het gaat niet vanzelf. Het is vasthouden en loslaten. Het is verdriet en vreugde, falen en succes en vergt moed, lef en doorzettingsvermogen.

Soms moet je bruggen achter je verbranden, het verleden loslaten om weer verder te kunnen gaan. Om oog te hebben voor mensen die jou de hand kunnen reiken, mensen die je je vleugels laten uitslaan en je in jezelf laten geloven. Het maakt je sterker dan ooit tevoren en het maakt dat je kan worden wat diep in jou altijd al was.

Als een feniks die herrijst uit zijn as.

Onze Cast 2021-2022

Adrienne van Ruiten, Albert Buschgens, Amanda den Herder, Anne Fockema Andreae, Bernadette Dengler, Cara Vrijmoed, David Mokveld, Fabiënne Bijl-Dallau, Floor Mossink, Imie Nieuwland, Joke Schwencke, Joop Schat, Justine Buijserd, Katelijne Hoogendoorn, Kelly de Bruin, Lennard Borgo, Lennart de Geus, Lianne Rietdijk, Marsha Haneveld, Robbin Plugge, Sebastiaan Taling, Solveig van Wijngaarden, Steven Hulzebos, Suzanne Sanders, Tom Reinking

Ons Artistieke Team

Richard FitzHugh: Muzikaal leider & arrangeur
Sven van Ruggenberg: Regisseur
Floor Bokkes: Choreograaf

Onze Muzikanten

Clara San José Casajus: Violoncello
Herman Schutten: Gitaren & Ukulele
Hugo Loopik: Sopraansax, altsax, klarinet, basklarinet
Niels ‘t Hart: Drums/Percussie
Richard FitzHugh: Keyboard 1
Roline Zievering: Keyboard 2

Met dank aan: