Phoenix Vocals wat doen wij

Workshops

Workshop 1: Universal Voice System

Workshop Phoenix Vocals

Syd Horster

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met het maken van muziek. Toen ik 6,5 jaar jong was kreeg ik mijn eerste pianoles. Al snel had ik de smaak te pakken en de keuze om na de basisschool naar de Havo voor Muziek en Dans te gaan, was geen moeilijke. Na de Havo ben ik gaan studeren aan het Rotterdams Conservatorium (nu Codarts), afdeling Muziektheater.

Door de jaren heen ben ik als zangdocent/vocal coach betrokken geweest bij vele projecten. Zo werkte ik oa voor Joop van den Ende en Bos Theaterproducties.

Ik heb de eer om regelmatig met fantastische musical- en popartiesten te mogen werken. Verder heb ik onder andere les gegeven aan Codarts, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Frank Sanders Akademie, Lucia Marthas Institute for Performing Arts en het Universal Voice Institute.

Ik heb me gespecialiseerd in Estill Voice Training (EVT) en ben course instructor in het Universal Voice System. Als zangdocent en vocal coach kan ik hiermee vele stemgebruikers helpen hun stem te ontwikkelen of efficiƫnter en gezonder in te zetten.